سئوالات اقامت استونی

 سئوال - مطمئن ترین روش برای دریافت اقامت استونی چیست؟

جواب- با توجه به قوانین مهاجرت کشور استونی، مطمئن ترین روش برای دریافت اقامت فرد متقاضی از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری در استونی می باشد.

سئوال- پروسهٔ بررسی درخواست "اقامت استونی" چه مدت است؟
جواب - پروسهٔ بررسی درخواست "اقامت استونی" حدود شش ماه پس از ارائه مدارک به اداره مهاجرت استونی می باشد.

سئوال – آیا با خرید ملک می توان اقامت کشور استونی را کسب نمود ؟
جواب –  با خرید ملک نمی توان اقامت کشور استونی را دریافت نمود.

سئوال –آیا استونی پناهنده می پذیرد ؟
جواب – خیر-پناهندگی استونی فعلا امکان ندارد.

سئوال – برای اقامت استونی باید زبان استونیایی بدانیم؟
جواب – خیر –جهت اخذ اقامت در کشور استونی نیاز نیست از ابتدا این زبان را فراگیرید .

سئوال – با دریافت اقامت استونی در ابتدا از مزایای اروپا بهرمند می شویم ؟
جواب – بله با دریافت کارت اقامت استونی شهروند اروپا می باشید و به کل حوزه شنگن می توانید سفر نمایید البته در انتخابات دولتی و پارلمانی تا 5 سال اول نمی توانید شرکت داشته باشید.

سئوال - آیا ریال ایران در استونی قابلیت تبدیل شدن به دلار یا یورو را دارد؟
جواب - خیر – حتما قبل سفر به استونی یورو یا دلار داشته باشید.

سئوال – هزینه زندگی در استونی چقدر میباشد ؟
جواب – هزینه زندگی در استونی نسبت به خیلی از کشورها ی اروپایی معقول تر می باشد و سرویس های رایگان زیادی را دولت استونی به مردم می دهد از جمله تمامی سیستم حمل و نقل داخلی در استونی رایگان می باشد – بسیاری از مراکز تفریحی رایگان می باشد – سیستم درمان و بیمارستانها صد در صد تحت پوشش بیمه می باشند.

سئوال- آیا می توان اقامت دائم استونی را دریافت نمود؟

جواب – بله اقامت دائم استونی 5 ساله می باشد شما اگر بتوانید سرمایه گذاری قوی داشته باشید و در اقتصاد کشور استونی تاثیر گذار بوده و حساب بالا و یا شرکت قوی داشته باشید و یا از نظر علمی مخترع و در سطح بالا باشید به شرط ماندن در این کشور می توانید از ابتدا اقامت دائم استونی را دریافت نمایید.

سئوال – آیا می توان پاسپورت استونی داشته باشیم؟
جواب – بله شما بعد از گذراندن اقامت موقت یا دائم که در شرایط عادی بین 5 تا 10 سال بطول می انجامد با گذراندن امتحان زبان و کسب اطلاع از قانون این کشور شهروندی و تابعیت استونی را خواهید داشت و شانس دریافت پاسپورت کشور استونی را دارید.

سئوال- اقامت استونی از طریق ازدواج امکان پذیر است؟
جواب – بله مهاجرت استونی از طریق ازدواج امکان پذیر است ولی اگر به شکل واقعی نباشد دردسرهای زیادی دارد که توصیه نمی شود.

سئوال- اگر همسر از استونی داشته باشم می توانم پاسپورت استونی دریافت نمایم ؟
جواب - در لحظه اول خیر به شما کارت اقامت استونی داده می شود.

سئوال – آیا سفارت استونی انگشت نگاری می کند ؟
جواب - بله

 

 

12.jpg10.jpg19.jpg29.jpg30.jpg22.jpg1.jpg27.jpg2.jpg24.jpg17.jpg11.jpg18.jpg14.jpg13.jpg25.jpg23.jpg15.jpg26.jpg3.jpg12.jpg10.jpg19.jpg29.jpg30.jpg22.jpg1.jpg27.jpg2.jpg24.jpg17.jpg11.jpg18.jpg14.jpg13.jpg25.jpg23.jpg15.jpg26.jpg3.jpg

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دفتر مهاجرتی Baltic Area می باشد.

طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای