تمدید اقامت لتونی

 
بر طبق قوانین کشور لتونی در خصوص تمدید اقامت لتونی، هر شخص خارجی دارای مجوز اقامت موقت در لتونی باید هر ساله مجوزش را تمدید کند، و پس از پنج سال، شخص خارجی می‌تواند برای مجوز اقامت دائم در لتونی یا پاسپورت لتونی اقدام نماید.

البته موضوعات حائز اهمیت در رابطه با تمدید مجوز اقامت موقت لتونی به شرح ذیل می‌باشند:

1- درخواست به موقع تمدید مجوز اقامت موقت لتونی:
این یک موضوع بسیار مهم است که بدانید یک شخص خارجی باید درخواست تمدید اقامت لتونی را قبل از انقضای مجوز فعلی به اداره مهاجرت کشور لتونی اعلام کند، البته در مورد مدت زمان قانونی جهت ارائه درخواست، این مدت نباید زودتر از 4 ماه و دیرتر از 2 ماه از تاریخ انقضای مجوز فعلی باشد.

2- موارد مهم راجع به تمدید موفقیت آمیز مجوز اقامت موقت لتونی:

چنانچه بخواهید درخواست تمدید کارت اقامت لتونی شما مورد پذیرش قرار گیرد، باید شرایط تمدید اقامت لتونی را بدانید بنابراین توجه به چند نکته مهم حائز اهمیت است، این نکات، شامل موضوعاتی است که از سوی اداره مهاجرت لتونی مورد توجه قرار می‌گیرد که مربوط به موارد حقوقی شرکت و شخص درخواست کننده است، مهمترین موارد جهت تمدید کارت مهاجرت لتونی از نگاه اداره مهاجرت لتونی مواردی همچون اظهاریه‌های مالی، موافقت‌نامه‌ها، قراردادها است که در ابتدا درخواست از شما میخواهند. دومین نکته‌ای که اداره مهاجرت لتونی بررسی می‌کند این است که آیا مالیات‌ها پرداخت شده‌ یا خیر به علاوه طبق قانون کشور لتونی موارد حقوقی زیادی وجود دارد که حتما باید رعایت و ارائه نمایید ، چنانچه شما هریک از مواردها را به درستی ارائه ندهید اقامت لتونی را از دست می‌دهید و مجبور به ترک این کشور (همچنین منطقه شنگن) خواهید شد.

 

 

29.jpg17.jpg19.jpg13.jpg27.jpg15.jpg10.jpg3.jpg12.jpg11.jpg24.jpg25.jpg23.jpg18.jpg2.jpg1.jpg22.jpg26.jpg30.jpg14.jpg29.jpg17.jpg19.jpg13.jpg27.jpg15.jpg10.jpg3.jpg12.jpg11.jpg24.jpg25.jpg23.jpg18.jpg2.jpg1.jpg22.jpg26.jpg30.jpg14.jpg

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دفتر مهاجرتی Baltic Area می باشد.

طراحی سايت , بهینه سازی،سئو و هاست : توسط گروه سايت سازی جوملا طراحی سایت حرفه ای